Een mooi afgewerkte gevel is onze zorg !

Wij realiseren de gevel van uw dromen

J&S Ecobouw is een jonge dynamische onderneming uit Riemst (Limburg), gespecialiseerd in het isoleren van buitenmuren en het aanbrengen van steenstrips. De zaakvoerder, Jochen staat zelf op de stelling om de gevel van uw dromen te realiseren. Kwaliteit, respect voor timings en klanttevredenheid staan bij ons voorop in het realiseren van een mooi afgewerkte gevel die voldoet aan u verwachtingen. 

J&S Ecobouw is een erkend e-brick en e-board plaatser van Vandersanden Steenfabrieken. Wenst u vrijblijvend contact met ons op te nemen, ga dan naar onze contactpagina of u kan vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. 

  • Gevelisolatie: wij zorgen ervoor dat uw gevel straalt als nooit tevoren. Voor meer info over onze aanpak en het proces van een oude gevel tot een afgewerkte nieuwe gevel, kan u hier terecht.
  • Steenstrips: wij plaatsen mechanisch gezaagde steenstrips. Dit zijn 2cm dikke schijfjes van originele gevelstenen en hebben daarom dezelfde eigenschappen als de gevelstenen in het kader van de Belgische Benor en Europese CE-normering. Ontdek onze aanpak.

E-brick

J&S Ecobouw is een erkende plaatser van E-brick, een gevelisolatiesysteem van steenfabriek Vandersanden. Dit systeem staat voor de beste kwaliteit met de gekende garanties. Lees meer.