GEVELISOLATIE

een slimme keuze voor een energiezuinige woning.

Steenstrips worden aangebracht op E-board® isolatiepanelen. Dit zijn duurzame EPS-isolatiepanelen met een hoge isolatiewaarde. De isolatiepanelen worden met behulp van speciaal ontwikkelde bevestigingsmaterialen direct op de bestaande buitenmuur aangebracht. Door middel van tand-en-groef en haaklas-verbindingen worden de panelen naadloos in elkaar geschoven zodat er een perfecte isolatieschil ontstaat. Deze isolatieschil is maatvast, waterdicht én dampdoorlatend.

Door het vakkundig en correct aanbrengen en afwerken van de isolatieplaten kan J&S ECOBOUW een aanzienlijke energiebesparing garanderen tot 40%. Door de combinatie met steenstrips heeft je woning niet alleen een mooie en nieuwe uitstraling gekregen, maar is ook nog eens energiebesparend geworden.

VOORDELEN

van gevelisolatie

  • Duurzame en innovatieve EPS-isolatiepanelen die speciaal ontworpen zijn voor steenstrips

  • Makkelijk aan te brengen op de bestaande buitengevel

  • Vakkundig geplaatste isolatie zorgt voor een grote energiebesparing

  • Geen afbraak van bestaande gevel nodig waardoor impact van renovatie voor bewoners minimaal is

  • Bestaande scheurtjes en oneffenheden in bestaande gevels worden weggewerkt

  • Investering in gevelisolatie geeft in sommige gevallen recht op een subsidie

  • Verhoogt uw wooncomfort in winter én zomer

VRAGEN?

Wij zijn er om u te helpen.

Bent u van plan om uw gevel te renoveren met steenstrips? Of heeft u vragen omtrent de producten die we gebruiken of de mogelijkheden die voor uw project van toepassing zijn? Aarzel niet om met eender welke vraag tot bij ons te komen. Wij geven u graag professioneel advies. Zelf streven we ernaar om elke mail binnen de 48u te beantwoorden.

Jochen & Sylvia

[contact-form-7 id="518" title="Book Now"]