J&S ECOBOUW

by Jochen & Sylvia

J&S Ecobouw is ontstaan uit een passie voor het bouwvak en een zoektocht naar structurele, ecologische en duurzame oplossingen bij gevelrenovatie. Dit werd gevonden bij gevelrenovatie adhv steenstrips. Naast een volledig nieuw uiterlijk wordt de woning ook energiezuinig en stijgt de algehele marktwaarde van de woning direct na oplevering van het werk. Een mooie win-win situatie voor J&S-Ecobouw én klant.

BELGISCH VAKWERK

dat zie je niet alleen, maar dat merk je ook!

Bij J&S Ecobouw geloven we in de kracht van details. Een gevelrenovatie moet niet enkel mooi zijn, hij moet ook tot in de puntjes afgewerkt zijn als we de maximale energiebesparing willen garanderen. Om deze reden investeren we veel tijd en moeite in het detecteren en  oplossen van koude bruggen. Hierdoor vermijden we zwakke schakels in de isolatieschil waardoor de isolatie maximaal zijn werk kan doen, zowel in de winter als in de zomer.

Nog al te vaak komt het in onze sector voor dat er onzorgvuldig wordt omgesprongen met het aanbrengen van isolatie. De gevelrenovatie ziet er dan na oplevering uiteraard mooi uit, maar de energiebesparing blijft uit. Een jammere zaak en gemiste kans die je merkt op je energiefactuur.

J&S Ecobouw maakt hier het verschil. Onze aanpak is simpel maar doordacht, grondig en effectief. We pakken eerst de koudebruggen aan en brengen vervolgens de isolatie aan volgens de strenge voorschriften van de fabrikant. Als laatste stap geven we uw woning de look van je dromen. Op deze manier is je woning zowel optisch als isothermisch 100% klaar voor de toekomst.

WAAROM KIEZEN

voor J&S ECOBOUW?

  • Op en top Belgisch kwaliteitsbedrijf

  • Enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen (Belgisch en/of Duitse makelij)

  • Duidelijk en correcte afspraken

  • Transparante offerte

  • Zeer hoge afwerkingsgraad (om maximale energiebesparing te realiseren)

  • Meer dan 15 jaar ervaring in plaatsing van alle soorten steenstrips

  • Gecertificeerd Plaatser

VRAGEN?

Wij zijn er om u te helpen.

Bent u van plan om uw gevel te renoveren met steenstrips? Of heeft u vragen omtrent de producten die we gebruiken of de mogelijkheden die voor uw project van toepassing zijn? Aarzel niet om met eender welke vraag tot bij ons te komen. Wij geven u graag professioneel advies. Zelf streven we ernaar om elke mail binnen de 48u te beantwoorden.

Jochen & Sylvia

[contact-form-7 id="518" title="Book Now"]