STEENSTRIPS

de makkelijkste weg naar een eigentijdse én energiezuinige woning.

Steenstrips zijn 2cm dikke schijfjes gezaagd van originele gevelstenen en hebben daarom dezelfde eigenschappen als de gevelstenen in het kader van de Belgische Benor en Europese CE-normering.

Door het grote keuzeassortiment van steenstrips is er voor elke stijl en elk budget een ideale steenstrip. J&S Ecobouw werkt uitsluitend met steenstrips van diverse Belgische en Duitse kwaliteitsfabrikanten. Hierdoor bent u steeds zeker van topkwaliteit.

VOORDELEN

van gevelisolatie en steenstrips

  • dezelfde eigenschappen als gewone bakstenen

  • Benor en CE keurmerk

  • licht van gewicht en handig te verwerken

  • detaillering bestaande ramen/deuren blijft behouden door geringe dikte

  • kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden

  • minder dikke muren dan traditioneel metselwerk

  • vele soorten en maten steenstrips voor elk gewenst uiterlijk

  • tot 40% energiebesparend in combinatie met gevelisolatie

  • een investering die uw marktwaarde van uw woning vergroot

GECERTIFICEERD VAKWERK

voor een plaatsing conform de strenge regelgeving van de fabrikanten.

J&S Ecobouw is niet “zomaar” een steenstrip-plaatser. Naast het feit dat we voor onszelf de lat heel erg hoog leggen op gebied van plaatsing en afwerking, mogen we ook met fierheid zeggen dat wij een Gecertificeerd Plaatser zijn. Dit wil zeggen dat wij als bedrijf/plaatser voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de steenstrip-fabrikanten.

Bij ons mag u dus gerust zijn dat de plaatsing van steenstrips steeds volgens de voorgeschreven regels gebeurt, met oog voor detail en afwerking in de hoogste graad. Door onze jarenlange ervaring hebben we ook al veel projecten van A tot Z afgerond.

Met veel plezier geven we u referenties door van klanten die u voor zijn gegaan zodat u op voorhand kan informeren naar onze aanpak, onze afwerking en de tevredenheid van onze klanten.

EEN SELECTIE

uit de vele mogelijkheden om elk project de juiste uitstraling te geven.

VRAGEN?

Wij zijn er om u te helpen.

Bent u van plan om uw gevel te renoveren met steenstrips? Of heeft u vragen omtrent de producten die we gebruiken of de mogelijkheden die voor uw project van toepassing zijn? Aarzel niet om met eender welke vraag tot bij ons te komen. Wij geven u graag professioneel advies. Zelf streven we ernaar om elke mail binnen de 48u te beantwoorden.

Jochen & Sylvia

[contact-form-7 id="518" title="Book Now"]