STAP 1

Kennismaking

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen, lichten wij u de diverse producten en mogelijkheden toe en beantwoorden wij al uw vragen. Vervolgens bekijken we uw project tot in detail en toetsen we uw vragen af aan de opties die voor uw project in aanmerking komen. Dit is nodig om een degelijk en transparante offerte te maken die volledig overeenstemt met de uit te voeren werkzaamheden.

STAP 2

Offerte

Met veel plezier komen wij u onze offerte voorstellen die we zorgvuldig en tot in detail uitgewerkt hebben. We overlopen alles stap voor stap en lichten elk onderdeel van de offerte toe zodat u perfect weet wat u voor welk budget mag verwachten.

STAP 3

Planning

Na akkoord op de offerte plannen we uw project in. Hiervoor stemmen we zowel onze als uw agenda mooi op elkaar af zodat u weet wanneer de werken zullen aanvangen. Ook de te gebruiken materialen worden besteld zodat alles tijdig aanwezig is om uw project zonder onderbreking af te werken en uw ongemak bij het renoveren tot een absoluut minimum te beperken.

Na het leveren van de materialen maken wij een eerste factuur op (enkel voor de prijs van de geleverde materialen).

STAP 4

Opstart project

Met veel enthousiasme starten we met uw project. We overlopen alles nog eens zodat iedereen perfect weet wat er te gebeuren staat. De werkzaamheden van J&S-Ecobouw worden steeds met de meeste zorg en oog voor detail uitgevoerd.

De afwerkingsgraad is hoog en belangrijk om u naast een mooi resultaat ook een kwaliteitsvolle geisoleerde woning te garanderen. (energiebesparend).

STAP 5

Oplevering

Na uitvoering van de werken overlopen we samen het hele project. We bekijken de uitgevoerde werken en beantwoorden graag nog al uw vragen en/of opmerkingen. Bent u volledig tevreden van ons werk? Dan stellen we onze afrekeningsfactuur op en hopen met veel plezier dat u ons per mail, facebook, … aan iedereen laat weten dat u tevreden van ons bent. Wij zijn tevreden als u dat ook bent.

VRAGEN?

Wij zijn er om u te helpen.

Bent u van plan om uw gevel te renoveren met steenstrips? Of heeft u vragen omtrent de producten die we gebruiken of de mogelijkheden die voor uw project van toepassing zijn? Aarzel niet om met eender welke vraag tot bij ons te komen. Wij geven u graag professioneel advies. Zelf streven we ernaar om elke mail binnen de 48u te beantwoorden.

Jochen & Sylvia

[contact-form-7 id="518" title="Book Now"]